در این مقاله به طور مفصل به بررسی گلکسی A35 میپردازیم تا ببینیم نسبت به گذشته با چه تغییراتی روبرو شده و آیا ارزش خرید دارد یا نه. در ادامه همراه ما باشید.
طراحی گلکسی A35
گوشیهای جدید سامسونگ از فریم تخت استفاده میکنند که این تغییر با استقبال زیادی روبرو شده. فریم گوشی هم مانند نسل قبلی پلاستیکی است و با توجه به اندازهی بزرگ و وزن بالا، گوشی چندان خوشدستی نیست. پنل پشتی هم خوشبختانه شیشهای است که جذابیت بدنه را افزایش داده. بنابراین در کل از نظر ظاهری تفاوت زیادی با نسل قبلی ندارد.
نمایشگر
سامسونگ برای گلکسی A35 از نمایشگر ۶.۶ اینچی Super AMOLED استفاده کرده و از نظر مشخصات شباهت زیادی به A34 دارد. البته حالا میتواند به طور خودکار رفرشریت را کاهش دهد که این موضوع برای افزایش عمر باتری اهمیت زیادی دارد. از نظر کیفیت و دقت رنگی، این نمایشگر واقعا عملکرد خیلی خوبی دارد و حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیت به این معناست که در محیطهای پر نور هم برای استفاده از نمایشگر قرار نیست با مشکلی روبرو شوید. متاسفانه همچنان اطراف نمایشگر حاشیههای ضخیمی قرار دارد و این در حالی است که بسیاری از رقبا در این زمینه بهتر هستند.
اسپیکر
اسپیکر نسل قبلی این گوشی یعنی A34 از جهات مختلف عملکرد بسیار خوبی ارائه میداد و حالا سامسونگ موفق شده کیفیت اسپیکر را باز هم ارتقاء دهد و در نتیجه گلکسی A35 در این زمینه حرف زیادی برای گفتن دارد.
چیپست و عملکرد گلکسی
A35
چیپست استفاده شده در این گوشی، اگزینوس ۱۳۸۰ است که در گلکسی A54 سامسونگ هم مورد استفاده قرار گرفته. از نظر توان پردازشی، حدود ۱۰ درصد قدرت بیشتری نسبت به چیپست گلکسی A34 ارائه میکند. اگر گیمر معمولی هستید، این چیپست مثلا میتواند بازی Call Of Duty را با حداکثر فریمریت و البته با گرافیک حداقلی اجرا کند. از نظر کنترل حرارت هم عملکرد خوبی دارد و معمولا حین اجرای بازی، بدنه گوشی خیلی داغ نمیشود.
باتری و سرعت شارژ باتری استفاده شده از ظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت بهره میبرد که اگر استفاده سنگینی داشته باشید، یک روز کامل میتواند شما را همراهی کند. سرعت شارژ ۲۵ وات است و در نتیجه برای شارژ کامل باید تقریبا ۱ ساعت و نیم منتظر بمانید. طبیعتا همراه با گوشی شارژر در اختیار شما قرار نمیگیرد و باید یک شارژر را جداگانه خریداری کنید.
دوربینهای گلکسی
A35
دوربین اصلی مجهز به سنسور ۵۰ مگاپیکسلی است و در کنار آن با دوربین اولترا واید و ماکرو روبرو هستیم. عکسهای ثبت شده با دوربین اصلی، جذابتر از نسل قبلی است و با استفاده از این دوربین، قادر به فیلمبرداری با رزولوشن ۴K و سرعت ۳۰ فریم در ثانیه هستید. دوربین اولترا واید در مقایسه با A55 اختلاف زیادی دارد و سامسونگ میتوانست بهتر عمل کند. در کل دوربینهای این گوشی نسبت به نسل قبلی با پیشرفت خوبی روبرو شدهاند.
قیمت گلکسی A35
در حال حاضر (فروردین ۱۴۰۳) مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی این گوشی با قیمت حدود ۱۶ میلیون تومان به فروش میرسد و در این محدودهی قیمتی با گوشیهای بسیار جذابی مانند پوکو X6 و ردمی نوت ۱۳ پرو ۵G روبرو هستیم.
جمعبندی
اگر دوربین اولترا واید و کیفیت دوربین سلفی برای شما اهمیت زیادی دارد، به سراغ A54 بروید. اما اگر طراحی جذابتر، آپدیت بهتر، نمایشگر بزرگتر و شیشه محافظ بهتر برای شما مهمتر است، پس توصیه میکنیم گلکسی A35 را بخرید. بین A35 و A55 هم در حال حاضر A35 ارزش خرید بیشتری دارد.